baard verzorgen

Ben je op zoek naar een manier om je wilde lokken en baard te temmen? Dan kan het een hele zoektocht zijn om bij het juiste verzorgingsproduct voor heren uit te komen. Online kun je wel wat tips terugvinden, maar het liefst word je door de barbier of herenkapper geadviseerd. Om je kennis te laten maken met de mogelijkheden die je voor de verzorging van je haar en baard hebt, kun je op deze pagina meer informatie teruglezen. Op deze pagina maak je kennis met Reuzel Pomade en Caster olie. Wanneer je deze verzorgingsproducten eenmaal hebt uitgeprobeerd, weet je dat je niet meer zonder wil in de toekomst.

Wat is Pomade van Reuzel en waarom is dit onmisbaar voor iedere vent?

Pomade van Reuzel is een handig middel dat je kunt inzetten bij het stylen van je coupe en baard. Wil je dat jouw haar en baard de hele dag goed zitten? Is het de bedoeling dat je een middeltje gebruikt dat op natuurlijke basis is gemaakt én ook nog eens bijna niet terug te zien is in je haar? Dan is Reuzel Pomade precies waar je naar op zoek bent. Dit werkt beter dan haarspray, gel en wax én is zowel online als bij de herenkappers en barbieren terug te vinden. Het is vaak op waterbasis, waardoor het niet vettig aanvoelt. De waterbasis zorgt er ook voor dat je het verzorgingsproduct makkelijk en snel met warm water uit je haar kunt spoelen.

Met Reuzel Pomade kun je een strakke, stoere, of juist nonchalante en natuurlijke look creëren. Wanneer je voor dit middel kiest, weet je dat je haar in ieder geval altijd goed zit.

Dit zijn de voordelen van Caster olie en lees op welke manier je het aanbrengt op je haar

Wist je dat Caster olie ook wel wonderolie wordt genoemd? Dit verzorgingsmiddel kun je zowel op je huid als in je haar en baard gebruiken. Het is dus een makkelijk en multifunctioneel product. Caster olie kopen doe je online of bij de barbier en herenkapperszaak bij jou in de buurt. Het mooie aan de Caster olie is, dat het de natuurlijke haargroei stimuleert. Je haar kan er sneller van groeien, maar kan er op den duur ook voller van worden. De olie zorgt er ook voor dat er een gezonde glans in je haar en baard verschijnt.

Comments zijn uitgeschakeld.