wenkbrauwen

Wil je je uiterlijk veranderen? Verfraai dan je wenkbrauwen!

Een goed verzorgde en goed gevormde, gezonde wenkbrauwen maken een enorm verschil in het uiterlijk. Het is die ene schoonheid die volgens mij geen enkele vrouw over het hoofd mag zien. Ik weet niet zeker waarom sommige vrouwen zich verzetten tegen hun opvallende wenkbrauwen. Ik denk dat sommigen van ons het gevoel hebben dat het een ijdele verwennerij is om hun prachtige wenkbrauwen te plukken of te harsen. Anderen zien het misschien als een verspilling van tijd en geld. Of misschien zien nog anderen het doen van hun boeiende wenkbrauwen als tijdrovend en misschien zelfs onmogelijk om thuis bij te houden. Nogmaals, ik denk dat niets minder waar is. Ja, als je goed verzorgde wenkbrauwen hebt, moet je misschien een keer per dag een paar verdwaalde haren uittrekken, maar als je goed verzorgde, betoverende wenkbrauwen hebt, is dat een enorme verbetering voor je uiterlijk. Dus ik denk dat het de hele tijd en moeite waard is.

Moet je altijd naar een professional gaan?

Hoewel een van de dingen die ik doe als schoonheidsspecialiste is de vorm, de was, en de charmante wenkbrauwen van tweezijdige mensen. Maar ik denk eigenlijk niet dat je altijd de hulp van een professional nodig hebt om je boeiende wenkbrauwen te verzorgen. Als je nog nooit je verleidelijke wenkbrauwen hebt laten vormen of het is al lang geleden dat je dat hebt gedaan, denk ik dat het de moeite waard is om naar een schoonheidsspecialiste te gaan om je wenkbrauwen te laten vormen. Dan kun je de vorm thuis gemakkelijk zelf onderhouden.

Belangrijke tip: Als je toch naar een professional gaat om je wenkbrauwen te laten opmaken – Spreek op! Ik had laatst een klant die kwam voor een heerlijke wenkbrauwwas. Ze vertelde me meteen precies hoe ze haar wenkbrauwen eruit wilde laten zien, en ik waardeerde haar inbreng zeer. Ik vraag mijn klanten eigenlijk altijd om me precies te vertellen hoe ze hun wenkbrauwen willen laten zien, en dan stop ik minstens één of twee keer terwijl ik hun wenkbrauwen doe om ze hun nieuwe uiterlijk te laten zien, op deze manier kunnen we overleggen. Ik doe dit omdat eerlijk gezegd iedereen een heel ander idee heeft van hoe zijn wenkbrauwen eruit moeten zien en wat een mooie wenkbrauw is. Het feit dat ik denk dat iemands wenkbrauwen er op een bepaalde manier moeten uitzien, betekent niet dat mijn cliënt wil dat zijn wenkbrauwen er op die manier uitzien.

Naar mijn mening is degene die de make-up voor de advertenties doet elke keer weer een homerun aan het doen)

Sommige professionals zijn echt geweldig in het doen van wenkbrauwen en hebben hun hele carrière er omheen gebaseerd – bijvoorbeeld Savarnas Beauty Spa. En sommige vrouwen geven er de voorkeur aan om hun wenkbrauwen alleen door een professional te laten aanraken, omdat ze begrijpen wat een positieve invloed hun wenkbrauwen hebben op hun uiterlijk. Dat is geheel aan u. Maar als u wilt proberen uw wenkbrauwen thuis vorm te geven en te onderhouden, lees dan de onderstaande tips en hulpmiddelen.

Hoe kun je je wenkbrauwen thuis doen?

Als u wilt proberen uw wenkbrauwen thuis vorm te geven of gewoon te onderhouden, dan zijn er genoeg middelen om u te helpen.

Wanneer u thuis aan het browsen bent, heeft u de volgende hulpmiddelen nodig:

  • Een kleine schaar
  • Een wegwerpmascaraborstel
  • Een wit eyeliner-potlood – koop het goedkoopste potlood dat u kunt vinden
  • Een pincet

Zorg ervoor dat je op een locatie thuis bent die goed licht heeft, zodat je niet te veel hoeft te loensen om je wenkbrauwen te zien. Doe je wenkbrauwen niet met een vergrotende schoonheidsspiegel! De kans is groot dat je ze te veel zult plukken als je voor een vergrotende spiegel staat. Zorg ervoor dat je stopt, stap terug en controleer je voortgang gedurende het hele proces. En neem de tijd – hoewel het mooie wenkbrauwhaar uiteindelijk teruggroeit, is dit geen proces waar je je naartoe wilt haasten.

Iedereen die je wil leren hoe je je wenkbrauwen in je eentje kunt vormen, zal je de drie punten laten zien waar je naar moet zoeken om de juiste vorm voor je wenkbrauwen te creëren. Zie de illustraties hieronder:

Uw wenkbrauwen invullen

Persoonlijk heb ik overal te veel haar op mijn lichaam, behalve mijn wenkbrauwen. Ga je gang. Dus ik vul mijn wenkbrauwen elke ochtend in met wenkbrauwpoeder. Ik gebruik Savarnas Mantra, hoewel er veel, veel meer wenkbrauwpoeder en producten zijn om uit te kiezen. Als je een poeder gaat gebruiken, stel ik voor om het aan te brengen met een heel klein, hoekig eyeliner-borsteltje. Ik gebruik een borsteltje dat ik heb uit een kit van reisformaat, mini-borstels. Je zou ook een wenkbrauwpotlood kunnen gebruiken om je wenkbrauwen in te vullen. Als je onhandelbare wenkbrauwen hebt, gebruik dan een getinte of heldere gel om je wenkbrauwen in te stellen.

Een laatste opmerking – als je wenkbrauwen niet precies blijken hoe je wilt dat ze er uitzien, raak dan niet in paniek. Ze groeien weer aan en dan kun je het opnieuw proberen.

Comments zijn uitgeschakeld.